Cégünk bemutatása

Üdvözöljük a világunkban az Adam Website Studio-nál, ahol szenvedélyt és szakértelmet szőünk minden digitális alkotásba.

Bálint Barnabás Ádám által alapítva, aki már 9 éves kora óta programozási zseni, küldetésünk a legjobb weboldalakat a legmegfizethetőbb áron nyújtani. Üzleti menedzsmentet tanulva marketinggel a Buckingham Egyetemen, Bálint nemcsak a programozást és ügyfélkapcsolatokat felügyeli, hanem hozzájárul a grafikai tervezéshez, marketinghez és optimalizáláshoz is.

Vele együtt dolgozik Metzger Emily Zsófia, grafikai tervezési és esztétikai szakértőnk, aki aktívan részt vesz az ügyfélkommunikációban, a grafikai tervezésben és a marketingi erőfeszítésekben. Együtt harmonizáljuk a legújabb technológiát egy személyes érintéssel, hogy életre keltsük digitális vízióit.

A csapatunk

Bálint Barnabás Ádám

CEO

Programozási zseni már 9 éves kora óta. A technológiai varázslatot üzleti éleslátással ötvözöm. Jelenleg üzleti menedzsment és marketing szakon tanulok, Elkötelezett vagyok a digitális táj formálása és kivételes weboldalak létrehozása mellett.

Metzger Emily Zsófia

Öt év grafikai tervezési tapasztalattal büszkélkedem, ahol az esztétika és kreativitás iránti szenvedélyem életre kelti terveimet. Minden projektben alaposan válogatom meg vonalakat és színeket, hogy emlékezetes vizuális élményeket hozzak létre. A legújabb design trendekkel való folyamatos követés és alkalmazás révén mindig friss és innovatív megoldásokra törekszem.

Programok amiket használunk